top of page

RAVINTOLAT JA KAHVILAT

 "Olemme erittäin tyytyväisiä äänentoistojärjestelmän toteutukseen ja lopputulokseen - Ravintoloitsija Tio Tikka"

RAVINTOLA FAT LIZARD HELSINKI CITY

Mannerheimintie 3
00100 Helsinki
https://ravintolafatlizard.fi/city/
 

Toteutimme Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevan Ravintola Fat Lizardin haastavaan liiketilaan ensiluokkaisen äänentoiston sekä infonäyttöjen asennuksen, kaapeloinnista lähtien. 

Projekti alkoi kartoitus- ja suunnittelupalaverilla. Tavoitteena oli toteuttaa Fat Lizard Cityn tiloihin Premium -luokan äänentoisto. Toiveena äänentoistolle oli, että se taipuu päivittäisessä käytössä miellyttävän ravintolatunnelman luomiseen, mutta tarvittaessa myös kovempaankin äänentoistoon. Ravintolan tilat ovat rakennettu suojelukohteeseen ja tilat olivat äänentoistollisesti haasteelliset. Matalat, laajat tilat jaettiin kolmeen alueeseen ja asennetun järjestelmän toistokäyriä säädettäessä vahvistui suunnitelman erinomaisuus.

 

Ravintolapäällikkö Rasmus Suikin ajatuksia toteutetusta AV-järjestelmästä: 

 

"Pehmeä soundi. Kaikki toimii ja järjestelmää on helppo käyttää. Kaiuttimet ovat suunnattu todella hyvin, oikeissa alueissa on oikea voimakkuus. Äänen ja musiikin pitää kuulua ja olla hyvää, mutta sen ei pidä olla pääosassa. Pitää pystyä keskustelemaan mukavasti ilman äänen korottamista. Mikan kanssa oli helppoa tulla toimeen. Hän hiffasi mistä on kyse, kysyi oikeat kysymykset ja sai asioita tapahtumaan aikataulussa."

Toteutuksessa käytettiin Bose Professional, Symetrix ja Samsung tuotteita.

Fat7 (1).jpg
Fat8 (1).jpg
RAVINTOLA PERISCOPE

Ratinan kauppakeskus
33100 Tampere
https://www.ravintolaperiscope.fi/
 

Ravintola Periscope sijaitsee keskeisellä paikalla Tampereen keskustassa Ratinakeskuksen huipulla. Periscope tarjoaa laajan tarjonnan ravintolamaailman elämyksiä, menuruokailu, lounasta sekä loungebarin. Periscope tarjoaa suuren yli kaupungin avautuvan terassin sekä scope clubin. 

 

Yhteistyössä ideoiden ja suunnitellen HifiStudio toteutti ravintola Periscopen äänentoiston koko ravintolan sisätiloihin, terassille sekä terassin lavatekniikan.

Sisätilojen sekä terassialueen äänentoisto toteutettiin Bose Pro tuotteilla, lavan äänentoisto DB Technologies tuotteilla. Lavatekniikan yhteyteen toteutettiin telinerakennelman valaistuksineen.  


Periscopen ravintoloitsija on erittäin tyytyväinen lopputulokseen sekä toteutukseen.

3CCB9A76-856B-44EC-BEB8-106C08A87527.jpe
B52CD06E-A6B4-494A-8C08-913C3CCD6B2F.jpe
VIINIBAARI APOTEK

Lapinlahdenkatu 1
00180 Helsinki
https://viinibaariapotek.fi/
 

Viinibaari Apotek sijaitsee historiallisen Helsingin XII Joutsen apteekkin tiloissa, Lapinlahdenkadun ja Eerikinkadun kulmassa. 

 

Yhteistyössä ideoiden ja tilan henkeä kunnioittaen, tähän suojeltuun jugendapteekkiin, Ravintoloitsija Tio Tikka ja Helsingin HifiStudio Esitystekniikan suunnitteli ja toteutti ravintolan äänentoistojärjestelmän kotimaisilla Genelec 4030 kaiuttimilla. 

 

"Olemme erittäin tyytyväisiä äänentoistojärjestelmän toteutukseen ja lopputulokseen. - Ravintoloitsija Tio Tikka "

vaaka_tiski_genelec_edited_edited.jpg
vaaka_tiskilt%C3%A4_genelec_pid%C3%A4hau
SOCIAL BURGERJOINT

Kaivokatu 8
00100 Helsinki
https://burgerjoint.fi/
 

Prameita käsityöläisburgereita tarjoava Social BurgerJoint -ketju kiteyttää liikeideansa napakasti.

Good doesn´t have to be complicated. Real things never are – tätä samaa teemaa toteutimme HifiStudio Esitystekniikalla ketjun ravintoloiden äänentoistoa suunniteltaessa ja toteuttaessa.

Maksimaalisen asiakasviihtyvyyden ja paikallisuuden punainen lanka löytyi muhkeasti- ja kauniisti soivien, sekä lisäksi kotimaisten Genelec kaiuttimien luoman äänimaailman kautta.

 

Yksinkertaisuudessa piilee Social BurgerJointin tuotteiden kauneus sekä asiakasviihtyvyyden laatuun panostaminen.

Suosittelemme lämpimästi tutustumaan Social BurgerJoint ravintoloihin, kaikkia aisteja hyväilevään palvelukokonaisuuteen.

IMG_9948_edited.jpg
IMG_9951_edited.jpg
bottom of page