TOIMISTO- JA NEUVOTTELUTILAT

"Olemme erittäin tyytyväisiä valitsemamme ratkaisun toteuttajaan, toteaa yrityksen IT-osasto"

MALSKI

Päijänteenkatu 9
15140 Lahti

https://malski.fi/

https://malski.fi/jarjesta-tilaisuus/seminaarit-ja-kokoukset/
 

MALSKI on Lahden keskustaan vuoden 2020 aikana vaiheittain avautuva kaupunkilaisten, yritysten ja kulttuurin keskus. Historiallisessa panimorakennuksessa toimivan Malskin erikoisuus on paikallisuus ja yhdessä tekemisen tapa, joka tuottaa näkyviä tuloksia ajankohtaisina tapahtumina, uutena liiketoimintana ja vaikuttavina kohtaamisina.
 

Toteutimme yhteistyössä Malski:n kokoustilojen tekniikan sekä Lounge tilojen äänentoiston. Tekniikan helppous on avain yhteisökäytössä olevissa tiloissa. Malski on rakennettu luovan työn, sekä modernien etäpalaverien edellytyksiä tarkastellen.

 

Kokoustilojen etäneuvottelut toimivat yhden johdon välityksellä helposti ja nopeasti. Pöydissä on käyttöä helpottava ohjauspaneeli tekniikan hallintaan.

 

Neuvottelutilojen kokonaisuus toteutettiin LG Nordic Professional näytöillä, Newline touch tekniikalla, SY ohjauspaneeleilla (liitettäville laitteille), Crestron sekä Logitec etäneuvottelujärjestelmällä sekä AirServer langattomalla kuvanpeilauksella.

 

Lounge tilat ovat kuin suuren perheen olohuone. Näissä tiloissa olemme rakentaneet äänentoiston, johon on myös helppo yhdistää suuremmat kokoukset sekä juhlat. Langattomat Beyerdynamic mikrofonit toimivat saumattomasti, sekä Bose Professional äänentoisto on vähintäänkin riittävä suurempiikin tilaisuuksiin.

Kuva: Niki Soukkio
KOTIPIZZA GROUP OYJ

Toteutimme Kotipizza Group Oyj:n toimitilojen neuvottelu- ja etäneuvottelujärjestelmien suunnitelman, huolellisen ja keskustelevan käyttäjätarvekartoituksen jälkeen.
 

Yhteistyössä yrityksen IT -osaston kanssa loimme Crestron AV-ohjausjärjestelmillä sekä Sony -ammattinäytöillä kokonaisuuden, jota jokaisen yrityksen työntekijän sekä kumppanin on vaivatonta ja tehokasta käyttää.

Näitä tietoturvallisia BYOD-järjestelmiä voi käyttää myös langattomana, 4K-kuvanlaadulla, kaikissa neuvottelutiloissa.
 

"Olemme erittäin tyytyväisiä valitsemamme ratkaisun toteuttajaan, järjestelmän käyttökokemukseen sekä lopputulokseen, toteaa yrityksen IT-osasto."

GOFORE HELSINKI

Toteutimme Gofore Helsingin toimiston äänen- ja kuvantoiston toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Toimiston kattoon toteutettiin koko toimiston kattava Bose-äänentoistojärjestelmä. Toimiston yhteiseen "olohuonetilaan" sijoitettiin 
110" televisioseinä.

GoFore Helsingin konttoripäällikkö Jani oli erittäin kiitollinen toteutukseen "Meillä on ollut jo pidemmän aikaa yhteistyötä HifiStudion kanssa, joten oli helppoa valita toimija kun Helsingin toimistoon tarvittiin kattava AV-järjestelmä. Prosessi oli jouheva. Kaikki valmistui ajallaan ja sovitun mukaisesti."

NEXT GAMES

Suunnittelimme ja toteutimme yhteistyössä AV-ratkaisut Next Games toimitiloihin.

Kohteeseen suunnittelimme ja toteutimme äänentoiston ja juhlatilan valaistuksen. Toteutimme äänentoiston niin yleisiin tiloihin kuin myös saunaan.

Juhlatilassa soi Genelecin 8260-mallit subbareiden säestyksellä. Juhlatilassa on kaksi subbaria ja äänenmiksausesta vastaa Midas.

Valaistus toteutettiin Martin Professionalin tuotteilla.
 

Saunan äänentoisto toteutettiin Bowers & Wilkins Marine 8 mallilla, joita saunatilaan sijoitettiin yhteensä 12 kappaletta. Vahvistimeksi tilaan valitsimme Rotelin vahvistimen.

Kiitämme asiakastamme luottamuksesta ja toivotamme pitkää ikää tiloille.