top of page

TOIMISTO- JA NEUVOTTELUTILAT

"Olemme erittäin tyytyväisiä valitsemamme ratkaisun toteuttajaan, toteaa yrityksen IT-osasto"

MALSKI

Päijänteenkatu 9
15140 Lahti
https://malski.fi/

https://malski.fi/jarjesta-tilaisuus/seminaarit-ja-kokoukset/
 

MALSKI on Lahden keskustaan vuoden 2020 aikana vaiheittain avautuva kaupunkilaisten, yritysten ja kulttuurin keskus. Historiallisessa panimorakennuksessa toimivan Malskin erikoisuus on paikallisuus ja yhdessä tekemisen tapa, joka tuottaa näkyviä tuloksia ajankohtaisina tapahtumina, uutena liiketoimintana ja vaikuttavina kohtaamisina.
 

Toteutimme yhteistyössä Malski:n kokoustilojen tekniikan sekä Lounge tilojen äänentoiston. Tekniikan helppous on avain yhteisökäytössä olevissa tiloissa. Malski on rakennettu luovan työn, sekä modernien etäpalaverien edellytyksiä tarkastellen.

 

Kokoustilojen etäneuvottelut toimivat yhden johdon välityksellä helposti ja nopeasti. Pöydissä on käyttöä helpottava ohjauspaneeli tekniikan hallintaan.

 

Neuvottelutilojen kokonaisuus toteutettiin LG Nordic Professional näytöillä, Newline touch tekniikalla, SY ohjauspaneeleilla (liitettäville laitteille), Crestron sekä Logitec etäneuvottelujärjestelmällä sekä AirServer langattomalla kuvanpeilauksella.

 

Lounge tilat ovat kuin suuren perheen olohuone. Näissä tiloissa olemme rakentaneet äänentoiston, johon on myös helppo yhdistää suuremmat kokoukset sekä juhlat. Langattomat Beyerdynamic mikrofonit toimivat saumattomasti, sekä Bose Professional äänentoisto on vähintäänkin riittävä suurempiikin tilaisuuksiin.

50997079-73B6-4A45-92D2-B957FA8DAF97.JPE
Malski_050520_NikiSoukkio_2568.jpg
Kuva: Niki Soukkio
GOFORE HELSINKI

https://gofore.com/

Toteutimme Gofore Helsingin, Turun ja Jyväskylä toimistojen kokonaisvaltaisen äänen- ja kuvantoiston asiakastoiveiden ja -tarpeiden mukaisesti.

Helsingin toimistoon toteutettiin koko toimiston kattava Bose-äänentoistojärjestelmä, lounge-tilaan 110" näyttöseinä sekä tilan kattavan videoetäneuvottelujärjestelmän. Neuvotteluhuoneet toteutettiin tiloille ominaisten eristyistarpeiden mukaisesti.

GoFore Helsingin Jani on erittäin kiitollinen toteutukseen "Meillä on ollut jo pidemmän aikaa yhteistyötä HifiStudion kanssa, joten oli helppoa valita toimija kun toimistoihin tarvittiin kattavat AV-järjestelmät. Prosessi oli jouheva. Kaikki valmistui ajallaan ja sovitun mukaisesti."

bose_katossa_gofore.jpg
gofore_helsinki.jpg
NEXT GAMES

https://www.nextgames.com/fi

Suunnittelimme ja toteutimme yhteistyössä AV-ratkaisut Next Games mobiilipelien kehittäjäyrityksen toimitiloihin.

Juhlatilassa soi Genelecin 8260-mallin kaiuttimet yhdessä subbareiden säestyksellä. Äänenmiksausesta tilassa vastaa Midas.

Juhlatilan valaistus toteutettiin Martin Professionalin tuotteilla.
 

Saunan äänentoisto toteutettiin Bowers & Wilkins Marine 8 mallilla, joita saunatilaan sijoitettiin yhteensä 12 kappaletta. Vahvistimeksi tilaan valitsimme Rotelin vahvistimen.

next_games_ravintola_edited.jpg
next_games_na%CC%88yttto%CC%88_edited.jp
bottom of page