top of page

HOTELLIT JA LOMAHUONEISTOT

Paranna asiakasviihtyvyyttä helppokäyttöisillä viihdelaitteistoilla

THE FOLKS HOTEL KONEPAJA

The Folks Hotel Konepaja
Aleksis Kiven Katu 23
00510 Helsinki
https://folkshotels.fi/

The Folks Hotel Konepaja on urbaani lifestyle-hotelli, joka on tehty nimensä mukaisesti ihmisille. Hotelli avasi ovensa 9.10.2020 Helsingin Vallilassa. 

Vallilan konepajan alue henkii historiaa ja tätä kulttuuriperinnettä The Folks Hotel kunnioittaa. Tilat ovat remontoitu vanhaa kunnioittaen, uudella tekniikalla. Hotellissa viihtyy niin lapsiperhe kuin työmatkailija.

Projekti aloitettiin 2019 syksyllä ja liki vuoden ajan projektia vietiin käyttäjät, vieraat sekä käytettävyys ja design edellä. Visioimme, suunnittelimme ja toteutimme hotellin äänen- sekä kokoustekniikan.

Aki Keskitalo, Folks Hotels Oy:n toimitusjohtaja kertoo mistä suunnittelu alkoi. 

”Kaikki lähti siitä, että mietimme mitkä ovat ydinelementtejä lifestyle hotellissa. Pohdiskeluiden kautta nousi vahvasti esiin taide, elämykset, ja elämykset syntyvät kuitenkin kaikkien aistien kautta, ja tämän takia myös ääni koettiin tärkeänä, jota pidetään yleensä toissijaisena. Koettiin, että ääni on sellainen osa-alue, johon haluttiin panostaa paljon. ” 

”Hyvälaatuiseen ääneen ei parhaimmillaan kiinnitä huomiota, silloin kun se on niin hyvä. Kuitenkin tiedostat koko ajan, että täällä on tosi hyvä ääni ja musiikkimaailma. Tai oikeastaan laadullisesti hyvä äänentoisto.” summaa Aki Keskitalo.

The Folks Hotel Konepaja on Suomen ensimmäinen Bang & Olufsen enterprise äänentoistolla varusteltu hotelli. 

Tunnelma, ääni sekä inspiroiva design antaa The Folks Hotel Konepajan kävijöille kokonaisvaltaisen kokemuksen. Heti vastaanottotilassa tervehtii Beosound Shape kaiutinkokonaisuus, joka on todellinen taideteos. Yksi Folks Hotel Konepajan tunnusväreistä on pronssi ja täten sävyä ovat osa kaiuttimista kuten lifestyle myymälän Beosound Edge kaiutin.

Hotellin äänentoisto toteutettiin mm seuraavilla Bang & Olufsen tuotteilla:
Beoplay M3, Beosound Edge, Beosound Shape, Beosound 1, Beoplay M5 kaiuttimet.

Hotellin käytävät, kylpytilat sekä ulkoalueet ovat toteutettu vaadittujen kosteus- sekä paloluokituksien omaavilla Bose Professional tuotteilla.

Folks_shape_2.jpg
Folks_edge.jpg
LEVI SPIRIT - LUXURY VILLAS

Levi Spirit Luxury Villas in Lapland
Aihkitie 1-11
99130 Sirkka
https://levispirit.fi/fi/

Levi Spirit on huvila kokonaisuus Levin hiihtokeskuksen kupeessa. Toteutimme vanhan Bang & Olufsen järjestelmän modernisoinnin kohteeseen.

Olohuone ja keittiö kokonaisuudessa on äänentoistolaitteina Bang & Olufsen A9 langaton monihuonekaiutin ja Beovision Horizon televisio räätälöidyillä ominaisuuksilla.

Makuuhuoneissa musiikista vastaa laadukas verkkokaiutin Bang & Olufsen Beoplay M5 pronssin sävyssä.

Toteutimme saunatiloihin uuden järjestelmä. Saunassa ja kylpytilassa voidaan katsoa elokuvia ja nauttia äänestä läpi ison yhtenäisen tilan. Tilat ovat jaettu lasiseinillä. Sauna- ja kylpytilasta näkee elokuvahuoneeseen, jossa takan eteen laskeutuu järjestelmän käynnistyessä valkokangas, johon rakenteisiin upotettu videotykki heijastaa kuvansa. Näin ollen sauna- ja kylpytilasta pystyy nauttimaan elokuvahuoneen elokuvaa.

Järjestelmää ohjataan Crestron kosketusnäytöllisen kaukosäätimellä.


Huvilat ovat rakennettu alunperin vuonna 2001. Emme vaihtaneet kaikkia järjestelmässä olleita tuotteita vaan vanhat tuotteet tuli ottaa osaksi uutta järjestelmää.

2019-08-28 19.11.13.jpg
2019-08-28%2017.00_edited.jpg
bottom of page